• Manchester City voitti Brightonin 3-1

    Valioliigan kauden 2023–24 9. kierroksella Manchester City meni vierasotteluun haastaakseen Brightonin. Manchester City on Valioliigan hallitseva pelaaja, eikä sen vahvuudesta ole epäilystäkään, mutta johtuen Manchester Cityn äskettäisestä kolmen ottelun tappioputkesta. Siksi tässä pelissä pitäisi myös olla tietty paine Manchester Cityn jalkapallo pelipaidat pukeutuneisiin pelaajiin. Lopulta Manchester City ei pettänyt faneja ja voitti Brightonin 3-1.

    Sekä Manchester City että Håland ovat olleet viime aikoina matalalla jaksolla. Kolmen peräkkäisen tappion kentällä lisäksi Håland on ollut sytytyskatkostilassa kolmen ottelun ajan eikä ole tehnyt maalia kolmeen otteluun. Tämä sai myös Manchester City pelipaita käyttäneet fanit hyvin ahdistuneiksi. Guardiolan joukkue tarvitsi kipeästi voittoa päästäkseen takaisin raiteilleen, ja hän kieltäytyi häviämästä kolmea peliä peräkkäin. Håland osoittautui myös rikkovan maalikuivuuden tässä pelissä tehden kaksi maalia samanaikaisesti.

    Manchester City kieltäytyi häviämästä kolmea peräkkäistä peliä ja voitti vastustajansa 3-1 murtaakseen matalan pisteensä.

  • Sancho murskattiin kuoliaaksi ammuttuaan tykillä

    Päätös, jota Sancho saattaa katua eniten, on liittyminen Manchester Unitediin. Sen jälkeen kun hän kritisoi Manchester Unitedin valmentajaa, Sancho on ollut kylmävarastossa. Mutta kun on kyse Sanchon ja Manchester Unitedin välisestä konfliktista, tämä ei ole ensimmäinen asia. On toinen henkilö, joka on Maguire. Manchester Unitedin kanssa käydyn konfliktin jälkeen hän voi silti pukeutua jalkapallo pelipaidat ja jatkaa pelaamista. Joten miksi Sancho tapettiin ja Maguire ei mitään.

    Ensimmäinen syy, miksi Maguire voi olla hyvä, on se, että Maguirella on kaksi suurta tukijaa. Ensimmäinen on Britannian maajoukkue. Southgate on aina ollut Maguiren vankka tuki. Toinen on Britannian kuninkaallinen laivasto. Britannian kuninkaallinen laivastolla on vahva tuki Maguirelle. Immuniteettisuoja. Kuka uskaltaa koskea Maguireen. Mutta Premier League pelipaidat pukeutuvan Sanchon tukena on vain äiti. Toinen asia on, että Maguire on saavuttanut menestystä Manchester Unitedissa, kun taas Sancholla on edelleen keskinkertaiset tilastot kolmen peräkkäisen valmentajan jälkeen.

    Sancholla itsellään on ongelmia harjoitusasenneensa kanssa, ja hänen suorituksensa kentällä on todella huono. Tämä on suuri syy siihen, miksi fanit eivät ajattele häntä hänen näkökulmastaan.

  • Maximilian Beier teki uudella kaudella 5 maalia kuudessa pelissä

    Maximilian Beier on tänä vuonna 20-vuotias, ja uuden kauden alun jälkeen hän teki 5 maalia kuudessa pelissä. jalkapallo pelipaidat pelaavalla Maximilian Beierillä on erinomainen räjähdysvoima ja nopeus. Ja hän osoitti hyvää taktista tietoisuutta ja asematajua kentällä. Tällainen erinomainen pelaaja on välttämätön varakkaiden seurojen suosiossa, ja se, joka on lukinnut hänet, on Valioliigajoukkue Liverpool.

    Maximilian Beier juoksee erittäin nopeasti huippunopeudellaan 35,45 km/h, toiseksi vain Sanén. Tekniikasta tai nopeudesta riippumatta hänen tuleva kasvuvauhtinsa on edelleen odottamisen arvoinen. Liverpoolista on ollut viime aikoina paljon siirtohuhuja, ja Maximilian Beier on Liverpoolin sopimuslistalla. Niin fanit odottavat hänen pukevan Liverpool pelipaita. Itse asiassa Valioliiga on intensiivisin liiga. Liverpoolin hyökkääjäkilpailu on erittäin kovaa. Nykyinen vastakkainasettelu ei riitä vaikeuttamaan Maximilian Beierin jalansijaa kovassa Valioliigassa.

    On epätodennäköistä, että Maximilian Beier liittyy Liverpooliin, joka näyttää lähtevän tyhjin käsin.

  • Bellingham liittyy Real Madridiin 7 maalilla kuudessa pelissä

    Benzema ei ole vain Real Madridin veteraani, vaan myös erinomainen keskikenttäpelaaja. Siksi uuden kauden jalkapallo pelipaidat pukeutuvat fanit ovat erittäin huolissaan Real Madridista. Mutta maailman huippuseurana heidän tulevaisuutensa on mahdotonta olla epävarma. Real Madrid käytti 100 miljoonaa euroa nuoren pelaajan Bellinghamin esittelyyn.

    Bellingham liittyi Real Madridiin uudella kaudella ja pelaa Real Madridin keskipisteessä. Hän on tehnyt 6 maalia ja syöttänyt yhden kerran kuudessa pelatussa pelissä. Hän on nimensä arvoisin kaikista pelaajista, joiden arvo on yli 100 miljoonaa yuania tänä kesänä. Bellinghamin suorituskyky ylitti kaikki odotukset. Nyt hänellä on mahdollisuus ottaa Benzeman vastuu ja tulla joukkueen parhaaksi maalintekijäksi.

    Bellinghamilla on tällä hetkellä voimaa ottaa vastuu numeron 10 Real Madrid pelipaita, ja tulevaisuus on hänelle äärettömän valoisa. Nuori ja taitava Real Madridin sopimus tällä kertaa on tehnyt hänestä voittajan.

  • Kyle Walker jatkaa sopimuksensa Manchester Cityn kanssa vuoteen 2026 asti

    Kyle Walker on englantilainen jalkapalloilija, joka pelaa oikeanpuoleisena. Tällä hetkellä hän pelaa Valioliigassa Manchester Cityssä ja Englannin jalkapallomaajoukkueessa. Hän on yksi Valioliigan parhaista laitapuolustajista ja tunnetaan erinomaisesta nopeudestaan. Data, jonka hän loi pukeutuessaan Manchester Cityn jalkapallo pelipaidat, ovat myös erittäin hyviä, joten monet Manchester Cityn fanit toivottavat hänet tervetulleeksi.

    Kyle Walker täyttää tänä vuonna 33 vuotta. Hän pelasi Manchester Cityssä vuonna 2017. Kyle Walker on uransa laskussa tässä iässä, mutta Kyle Walker on ilmeisesti edelleen rakastunut Manchester Cityyn. Manchester City ilmoitti virallisesti, että se on uusinut sopimuksen Kyle Walkerin kanssa vuoteen 2026 asti. Kyle Walkerin odotetaan pysyvän Manchester Cityssä ikuisesti. Näimme Kyle Walkerin heidän sosiaalisessa mediassa pitävän Manchester City pelipaita, joka on pidennetty vuoteen 2026. Tämä johtuu juuri siitä, että Manchester City ei halua menettää Kyle Walkeria eikä voi antaa oikean puolen romahtaa

    Kyle Walker uusii sopimuksensa vuoteen 2026 asti, minkä jälkeen hän on 36-vuotias, mikä on myös se ikä, jolloin monet pelaajat jäävät eläkkeelle, joten hän voi viedä eläkkeelle jäämisseremoniansa Manchester Cityssä.

  • Manchester Unitedin “sisäinen kiista” jatkuu

    Sancho, nuori pelaaja, ei ole tunnettu erinomaisesta ennätyksestään, vaan julkisista riitaistaan valmentajan kanssa. Manchester Unitedin sisäiset kiistat ovat nyt kovemmat. Manchester Unitedin valmentaja kritisoi Sanchoa harjoitusstandardien noudattamatta jättämisestä, ja Sancho kiisti sen julkisesti. Tästä asiasta on tullut median huomio. Monet vanhemmat valmistavat lapsilleen jalkapallo pelipaidat.

    Kun Sancho liittyi Manchester Unitediin 85 miljoonalla eurolla, myös faneilla on erittäin korkeat odotukset häntä kohtaan. Mutta Manchester Unitediin liittymisen jälkeen Sancho ei ole loistanut, vaan on suututtanut valmentaja Erik ten Hagia ja Manchester Unitedin valmennustiimiä löysällä asenteella. Tämä tapaus loukkasi eniten faneja, jotka omistavat Premier League pelipaidat. On selvää, että Manchester Unitedin valmentaja Erik ten Hag ei ole oikeassa Sanchon itsekkyydestä ja asenteesta. Manchester Unitedin pukuhuone on saanut tarpeekseen, ja koko joukkue tukee valmentaja Erik ten Hagia.

    Ja Sancho itse on ilmeisesti erittäin tyytymätön Erik ten Hagiin ja twiittasi suoraan sosiaalisessa mediassa kumotakseen Erik ten Hagin sisällön.

  • Saudit ryhtyvät puolustamaan Ronaldoa

    Tiedämme, ettei Ronaldon ja Messin välillä ole ristiriitaa, mutta fanit ovat järjestäneet heille päinvastoin. Varsinkin Messin voitettua maailmanmestaruuden Ronaldon asema putosi yhtäkkiä. Koska Ronaldo pukeutui Saudi-Arabian jalkapallo pelipaidat, vastustajat nauravat hänelle joka kerta, kun hän pelaa, mikä tekee pelaajista myös erittäin ärtyneitä.

    Itse asiassa todellinen fani arvostaa jalkapalloa sen sijaan, että huutaisi Messin nimeä kentällä tehdäkseen Ronaldon asioista vaikeaksi. Siksi 21. elokuuta 2023 Saudi-Arabian ministeri Abdurrahman Asim ilmoitti yhtäkkiä järkyttävästä ja pelottavasta ehdotuksesta median haastattelussa. Fanien tulisi käyttää Seurat pelipaidat tukeakseen häntä, ja faneja rangaistaan Messin huutamisesta stadionilla. Näiden ihmisten on oltava kurinalaisia ja opittava kunnioittamaan Ronaldoa, hän sanoi.

    Todellinen jalkapallofani ei loukkaa ketään pelaajaa kentällä. Jalkapallossa menestyneenä pelaajana Ronaldoa tulee kunnioittaa jalkapallon kentällä.

  • Mbappéa uhkaa viimeinen uhka Real Madridissa

    Uskon, että fanit tietävät, että Mbappé ja Real Madrid ovat aina epäselviä offseason-ikkunan aikana, ja jopa kritisoivat avoimesti Paris Saint-Germainia sosiaalisessa mediassa noustakseen Real Madridin vahvaan joukkueeseen. Mbappé on ilmaissut päättäväisyytensä liittyä Real Madridiin useaan otteeseen, mutta hän päättää usein jatkaa pelaamista Paris Saint-Germain – jalkapallo pelipaidat, mikä saa myös Real Madridin luottamaan Mbappéen yhä uudelleen ja uudelleen.

    Mbappén ja Paris Saint-Germainin välistä sopimusta on vielä yksi kausi jäljellä, mutta nykyisessä tilanteessa Mbappé jatkaa pelaamista Paris Saint-Germainissa ja jättää joukkueensa vapaasti. Käyttääkö hän todella Real Madrid pelipaita ensi kaudella? Ja Real Madrid ilmaisi myös epäilyksensä Mbappén epäjohdonmukaisuudesta sanoissa ja teoissa ja esitti uhkavaatimuksen. Jos Mbappé uusii sopimuksensa Pariisin kanssa, hän ei koskaan esittele sitä. Ei, Mbappé vastasi välittömästi, että hän ei päätä uusia sopimustaan sen jälkeen, kun hän siirtyi ilmaiseksi Real Madridiin ensi kesänä. Näyttää siltä, että jos Mbappé pitää lupauksensa, Real Madrid sulkee ovensa lopullisesti.

  • Real Madridin uuden kauden toisen vieras pelipaidat

    Legendaarisena eurooppalaisena joukkueena Real Madridin historiallinen asema jalkapallossa on horjumaton. Maailman huippuseurana Real Madrid on fanien syvästi rakastama, joten suurin motivaatio heidän tukemiseen on jalkapallo pelipaidat. Real Madridin koti- ja vieras pelipaidat on julkistettu, ja myös toinen vieraspaita on julkistettu.

    Tällä kertaa Real Madrid julkisti toisen vieras pelipaidat kaudelle 2023-24. Tämä pelipaita toistaa Real Madridin vaakun legendan rohkealla tavalla kunnianosoituksena Real Madridin ikoniselle toiselle vieraspaidalle viime kausien aikana. Tässä Real Madrid pelipaita on pääväri klassinen musta, jossa on kirkkaan keltaisia aksentteja joukkueen logossa ja musta reunus edustavan joukkueen logon ympärillä.

    Real Madrid on joukkue, jolla on pitkä historia. Tällä kertaa Real Madrid julkaisi toisen vieraspaidan uudelle kaudelle. Odotamme Real Madridin loistavia saavutuksia uudella kaudella.

  • Leicester Cityn uuden kauden toisen vieraspaita julkistettiin

    Leicester City on Valioliigan veteraanijoukkue, joka on perustettu yli sata vuotta. Siksi, jos haluat sanoa, että joukkue, joka on kokenut yli vuosisadan, tätä joukkuetta kannattavien fanien on oltava korvaamattomia, joten on välttämätöntä käyttää jalkapallo pelipaidat heidän tukenaan. Ei kauan sitten, koti- ja vieraspaidat on julkistettu, ja tänään esittelen Leicester Cityn toisen vieraspaidan.

    Leicester City työskentelee edelleen Adidas-brändin kanssa julkistaakseen uuden toisen vieraspaidan kaudelle 2023-24. Uusi Leicester City pelipaita, esittelee eloisan oranssin ja mustan yhdistelmän, joka luo silmiinpistävän värikontrastin. Kaikki toimivat hyvin. Uusi pelipaita antaa heille myös uutta motivaatiota.

    Leicester City pelasi erittäin huonosti viime kaudella. Siksi fanit uudella kaudella toivovat voivansa saada takaisin voimansa ja palata viiteen pääliigaan. Fanit voivat tukea heitä paljon.

通过 WordPress.com 设计一个这样的站点
从这里开始