Sancho murskattiin kuoliaaksi ammuttuaan tykillä

Päätös, jota Sancho saattaa katua eniten, on liittyminen Manchester Unitediin. Sen jälkeen kun hän kritisoi Manchester Unitedin valmentajaa, Sancho on ollut kylmävarastossa. Mutta kun on kyse Sanchon ja Manchester Unitedin välisestä konfliktista, tämä ei ole ensimmäinen asia. On toinen henkilö, joka on Maguire. Manchester Unitedin kanssa käydyn konfliktin jälkeen hän voi silti pukeutua jalkapallo pelipaidat ja jatkaa pelaamista. Joten miksi Sancho tapettiin ja Maguire ei mitään.

Ensimmäinen syy, miksi Maguire voi olla hyvä, on se, että Maguirella on kaksi suurta tukijaa. Ensimmäinen on Britannian maajoukkue. Southgate on aina ollut Maguiren vankka tuki. Toinen on Britannian kuninkaallinen laivasto. Britannian kuninkaallinen laivastolla on vahva tuki Maguirelle. Immuniteettisuoja. Kuka uskaltaa koskea Maguireen. Mutta Premier League pelipaidat pukeutuvan Sanchon tukena on vain äiti. Toinen asia on, että Maguire on saavuttanut menestystä Manchester Unitedissa, kun taas Sancholla on edelleen keskinkertaiset tilastot kolmen peräkkäisen valmentajan jälkeen.

Sancholla itsellään on ongelmia harjoitusasenneensa kanssa, ja hänen suorituksensa kentällä on todella huono. Tämä on suuri syy siihen, miksi fanit eivät ajattele häntä hänen näkökulmastaan.


留下评论

通过 WordPress.com 设计一个这样的站点
从这里开始