Real Madridilla on vielä valtavasti rahaa tuotavaan Mbappélle ja Hålandille

Real Madrid on aina ollut jalkapallon huippuseura, ja myös Real Madrid kukoistaa ylimmän johdon johdolla. Monet pelaajat ovat ylpeitä voidessaan käyttää Real Madridin jalkapallo pelipaidat. Heillä on nyt 128 miljoonan euron talletukset pankissa ja 265 miljoonan euron luottolimiitti käytettävissä. Toisin sanoen Real Madrid on joukkue, jolla on valtava 400 miljoonan pääoma.

Jos heillä on ylimääräistä rahaa, heitä ei rajoiteta kokoonpanoon, jota he haluavat kehittää. Varsinkin Real Madrid, jolla on dominoiva nimike Galaxy Battleship. Heidän on rakennettava taas tehokkaampi Galaxy-taistelulaiva, joten heillä on oltava erinomainen hyökkääjä. Joten kuka pukee Juventus pelipaita päälle ja tulee Real Madridin uuden sukupolven hyökkääjille. Itse asiassa Real Madridin tavoite on edelleen jalkapallon tehokkain ja nuorin pelaaja. Tämä tarkoittaa, että Real Madrid, jolla on valtava määrä rahaa, suunnittelee edelleen Hålandin ja Mbappén esittelyä.

Real Madridilla on ensi vuonna uusi Bernabeu-stadion, joka lisää valtavia rahasummia Real Madridiin, ja sitten kolmas sukupolvi Galaxy Battleship lähtee liikkeelle.


留下评论

通过 WordPress.com 设计一个这样的站点
从这里开始